ZVEZDA I BORJAN, RUKA RUCI, DECENIJA NA MARAKANI: Novi ugovor za kapitena, čelnici znaju da cene odanost i ljubav prema klubu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

radi se na Marakani

ZVEZDA I BORJAN, RUKA RUCI, DECENIJA NA MARAKANI: Novi ugovor za kapitena, čelnici znaju da cene odanost i ljubav prema klubu!

Fudbal -

Iskusni golman ostaje na Marakani do 2026. godine

Golman Crvene zvezde Milan Borjan mogao bi da ostane na Marakani do juna 2026. godine. Kapiten crveno-belih imao je sastanak sa čelnicima kluba i pričao o produžetku saradnje koja ističe narednog leta.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Rukovodstvo crveno-belih raspoloženo je da iskusni čuvar mreže koji je miljenik navijača ostane u klubu sve do okončanja karijere. Milan Borjan stigao je na stadion "Rajko Mitić" u leto 2017. godine i ukoliko bi potpisao novi ugovor, to znači da bi skoro deceniju ostao veran crveno-belim bojama.

Raritet i podatak vredan pažnje u novo i moderno vreme, kada igrači još iz omladinskog pogona napuštaju Ljutice Bogdana. Golman crveno-belih ima četiri osvojene titule sa klubom i otkada je stigao na Marakanu u svakoj je izborio grupnu fazu Lige šampiona, ili Lige Evrope sa Zvezdom.

Milan Gajić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Novi ugovor čeka i Milana Gajića, desnog beka Crvene zvezde, koji je u prolećnom delu sezone opravdao poverenje trenera Dejana Stankovića i pokazao da će biti opasna konkurencija Italijanu Kristijanu Pičiniju. Ponudu za novu vernost dobiće i Seku Sanogo iz Obale Slonovače.

Rišairo Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kako sada stvari stoje, nove ugovore neće potpisati Radovan Pankov i Marko Gobeljić, dok će klub raskinuti saradnju sa Filipom Falkom, Akselom Bakajokom i Rišairom Živkovićem, koji nisu opravdali poverenje i uloženi novac. Jednogodišnja pozajmica na kojoj je Loi Dioni neće biti aktivirana u otkup ugovora.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track