FALKO PRVI ODLAZI IZ ZVEZDE: Zarađuje 600.000 evra po sezoni, a nije pokazao gotovo ništa! Novi menadžer ga vraća u Italiju
Foto: www.crvenazvezdafk.com

neminovni RASTANAK

FALKO PRVI ODLAZI IZ ZVEZDE: Zarađuje 600.000 evra po sezoni, a nije pokazao gotovo ništa! Novi menadžer ga vraća u Italiju

Fudbal -

Italijanski mediji javljaju da će Falko uskoro napustiti Crvenu zvezdu! Na Apeninima pišu da je nedavno promenio menadžera, te ga sada zastupa Alesandro Mođi, sin Lučana Mođija, jednog od najvećih moćnika italijanskog fudbala koji je prognan iz tamošnjeg sporta!

Lučano Mođi bio glavni čovek Juventusa u vreme najčuvenije afere u istoriji italijanskog fudbala "kalčopoli", a najtrofejniji klub na Apeninskom poluostrvu je tada izbačen u Seriju B zbog skandala sa nameštanjem utakmica. Ipak, Mođijev naslednik važi za jednog od boljih agenata i u Italiji vodi karijere najboljeg strelca Serije A Ćira Imobilea i Nika Gonzalesa.

Falko je na Marakanu stigao pre godinu i po dana, kada je potpisao ugovor na dve i po godine. Italijan na Marakani zarađuje 600.000 evra po sezoni, ali nije pokazao gotovo ništa. Učinak od šest golova skroman je za igrača njegove vrednosti, pa je jasno da je izgubio sve kredite. On se nada da će već tokom leta uspeti da se vrati u domovinu.

Na Apeninima uveliko pišu o zainteresovanim stranama, a sve su prilike da će Falko nazad, najverovatnije u Seriju B! Na Marakani su spremni za rastanak. Crvena zvezda je već pronašla zamenu za Falka, a reč je o Lazaru Ranđeloviću iz Olimpijakosa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track