ON JE NOVAKOV ČOVEK IZ SENKE! SADA SE OGLASIO: U dve reči je opisao Đokovića! VIDEO
Foto: Printskrin

Otkrili nepoznate detalje

ON JE NOVAKOV ČOVEK IZ SENKE! SADA SE OGLASIO: U dve reči je opisao Đokovića! VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se za Rolan Garos, drugi grend slem u sezoni, a prvi na kome će učestvovati.

Uoči turnira u Parizu, a posle trijumfa u Rimu, prvi reket sveta je u društvu svog "čoveka iz senke", agenta Edoarda Artaldija odgovarao na pitanja navijača.

Obojici je postavljeno pitanje, koliko dugo poznaju jedan drugoga.

"Počeo sam da pratim Novaka kada je bio junior, a upoznao sam ga lično 2009. godine. Počeli smo da sarađujemo 2010. godine. Dakle, sarađujemo više od 11 godina", istakao je Italijan, a zatim dodao i koji su Novakovi najveći kvaliteti.

"Ima ih svakako više od jednog. Ali kada bi trebalo da odaberem jedan iz tenisa i jednog iz života, to bi bile posvećenost i velikodušnost."

Potom je reč uzeo Novak.

"Edoardo je više od agenta, on je član porodice, prijatelj, stariji brat, očinska figura", poručio je Novak i zatim odgovorio koje su mu sportovi omiljeni pored tenisa: "A sport... Skijanje i košarka."

Đoković se sa radošću prisetio prvog grend slema koji je osvojio sa Edoardom, onaj u Australiji, i izdvojio ga kao najbolji momenat tokom saradnje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track