LUKA MILIVOJEVIĆ PONOVO U CRVENO-BELOM: Bivši kapiten Crvene zvezde napušta London i seli se u redove bivšeg kluba!
Foto: EPA

zbogom engleska

LUKA MILIVOJEVIĆ PONOVO U CRVENO-BELOM: Bivši kapiten Crvene zvezde napušta London i seli se u redove bivšeg kluba!

Fudbal -

Nekadašnji reprezentativac ima primamljivu ponudu

Luka Milivojević bi mogao da napusti Kristal Palas, godinu dana pre isteka ugovora. Kapiten kluba iz Londona ove sezone je malo igrao i to je jedini razlog zbog kojeg razmišlja o odlasku.

Luka Milivojević
foto: Profimedia

Klub koji želi Luku Milivojevića (31) jeste Olimpijakos! Prema pisanju grčkih medija crveno-beli iz Pireja spremni su da za obeštećenje Kristal Palasu plate 3.500.000 evra za Srbina. Plus, žele da mu ponude trogodišnji ugovor, čime bi ga za duži period vezali za crveno-beli deo Atine. Ovaj rođeni Kragujevčanin punu afirmaciju stekao je u Crvenoj zvezdi u koju je došao iz Rada.

Luka Milivojević igrao je za Olimpijakos tri sezone, u koji je prešao iz Anderlehta. Tamo je ostavio veliki trag, ne samo kao profesionalac, već i kao čovek, pa i ne čudi što Grci žele da ga vrate. Olimpijakos je na prodaju Luke Milivojevića zaradio 15.000.000 evra pre pet godina, kada ga je prodao u Kristal Palas. Njega je početkom godine tražila i Valensija.

Luka Milivojević
foto: Profimedia

Nekadašnji srpski reprezntativac bio je glavni igrač kod bivšeg trenera Kristal Palasa ser Roja Hodžsona. Kod njega je Luka Milivojević postao i kapiten. Međutim, ove sezone, na mesto trenera došao je Patrik Vijera koji je od prvog dana iz samo njemu znanih razloga sklonio Milivojevića. Pružao mu je šansu na kašičicu, tako da je Srbin odigrao svega 19 utakmica u sezoni, 14 u Premijer ligi i pet u FA kupu. Od toga samo devet puta je bio starter u prvenstvu i jednu u kupu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track