PREOKRET U KRAGUJEVCU, METALAC SAVLADAO RADNIČKI SA IGRAČEM VIŠE: Pobeda Mladosti u Lučanima protiv Subotičana!
Foto: Privatna arhiva

superliga srbije

PREOKRET U KRAGUJEVCU, METALAC SAVLADAO RADNIČKI SA IGRAČEM VIŠE: Pobeda Mladosti u Lučanima protiv Subotičana!

Fudbal -

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su na svom terenu ekipu Spartaka iz Subotice sa 2:1, u meču poslednjeg, sedmog kola plej-auta Super lige Srbije.

Oba gola za domaći tim postigao je Nikola Jojić u 32. i 61. minutu, a konačan rezultat je postavio Andrej Todoroski u 89. minutu.

Mladost je sezonu završila na 11. mestu sa 45 bodova, dok je Spartak 12. sa bodom manje.

Novi Pazar je na gostovanju pobedio novosadski Proleter sa 2:0.

Gol za vodjstvo Novog Pazara postigao je Ibrahim Mustafa u 76. minutu, a rezultat je u 90. minutu povećao Igor Maksimović.

Novi Pazar je na 13. mestu sa 41 bodom i igraće baraž za opstanak u Super ligi, dok je Proleter iz Slane Bare završio na poslednjem, 16. mestu sa 32 boda, i naredne sezone će igrati u Prvoj ligi.

Metalac je na oproštaju od Super lige na gostovanju savladao Radnički iz Kragujevca sa 2:1.

Povela je domaća ekipa u devetom minutu posle autogola Dušana Jokovića. U 45. minutu Radnički ostaje sa igračem manje, pošto direktan crveni karton dobija Djordje Maksimović.

Tim iz Gornjeg Milanovca je to iskoristio i u drugom poluvremenu je golovima Damjana Krajišnika u 50. i Filipa Antonijevića u 60. minutu stigao do preokreta.

Radnički je završio na 14. mestu sa 35 bodova, a ta pozicija vodi u baraž za opstanak u Super ligi, dok je Metalac ranije ispao i na 15. je mestu sa 33 boda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track