TRENER ZVEZDE STANKOVIĆ KATEGORIČAN: Izvešću najjači sastav protiv Voždovca, cilj je jasan!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

poslednje kolo

TRENER ZVEZDE STANKOVIĆ KATEGORIČAN: Izvešću najjači sastav protiv Voždovca, cilj je jasan!

Fudbal -

Crvena zvezda u poslednjem kolu šampionata Srbije u nedelju od 18.30 časova dočekuje Voždovac

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, rekao je da će izvesti najjači tim u utakmici poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Voždovca, u kojoj će njegovoj ekipi biti dovoljan bod za osvajanje šampionske titule.

- Mnogo smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije i da odstupimo od toga - rekao je Stanković.

Fudbaleri Zvezde u nedelju od 18.30 dočekuju Voždovac u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige Srbije. Zvezdi je za petu uzastopnu titulu potreban bod iz tog meča, pošto drugoplasirani Partizan ima dva boda manje.

- Spremam utakmicu po utakmicu i to da li je jedan, dva, tri ili četiri špica, nama nije menjalo mnogo toga, jer znamo šta nam je činiti. Svesni smo da utakmica traje 90 minuta i da moramo da budemo pravi u svakom trenutku - naveo je Stanković.

On je rekao da "Voždovac želi da igra fudbal, bez obzira gde igra i ko je protivnik", ali da je njegova ekipa spremna.

- Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40.000 ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč. Da li bih doveo nekog iz Voždovca u Zvezdu? Radije bih zadržao ove igrače koje treniram - zaključio je Dejan Srtanković.

Ulaz na utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" je besplatan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track