EKSKLUZIVNO, JOKIĆ NA SUBOTIČKOM HIPODROMU: Blistao od sreće, njegovo grlo POBEDILO! Evo koliko NOVCA je doneo taj trijumf (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Twitter

PROSLAVA POBEDE

EKSKLUZIVNO, JOKIĆ NA SUBOTIČKOM HIPODROMU: Blistao od sreće, njegovo grlo POBEDILO! Evo koliko NOVCA je doneo taj trijumf (FOTO)

Košarka -

NBA superstar Nikola Jokić, subotnji dan je proveo na hipodromu u Subotici, gde su trčali i njegovi kasači iz štale "Drim kečer" iz Sombora

Inače, u petak u večernjim časovima Jokić je viđen u jednom restoranu u Skadarliji, tako da u domovini uživa u lepom provodu posle naporne sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, gde je drugi put uzastopno izabran za MVP igrača.

U Subotici su trčali Jokićevi kasači iz štale "Drim kečer", a slavni košarkaš je imao razloga za zadovoljstvo, jer je njegov pet godina stari kastrat Bruno Laumar ubedljivo dobio trku na 2150 metara (autostart, 80.000 dinara), sa odličnim ostvarenim vremenom 1:15,9 prosečno po kilometru. Vozač i trener Jokićevih kasača je Vladimir Pribić. Pobedniku je pripalo 29.600 dinara.

POGLEDAJTE MOMENAT PROSLAVE TE POBEDE:

Breno Laumar
foto: UKSS

Naravno, Nikola je u Subotici bio u centru pažnje, mnogi su se slikali sa njim, uključujući i poznatog glumca Sergreja Trifunovića, koju je zajedničku fotografiju sa Jokićem i njegovom kobilom oždrebljenoj u Italiji Ejmi del Duomo, objavio na svom Tviter nalogu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track