BORJANU NOVI UGOVOR, MRKELA POTVRDIO PISANJE KURIRA: Naš kapiten je simbol Zvezdinog preporoda, mnogo je značajan za nas
Foto: Nemanja Nikolić

prelazni rok

BORJANU NOVI UGOVOR, MRKELA POTVRDIO PISANJE KURIRA: Naš kapiten je simbol Zvezdinog preporoda, mnogo je značajan za nas

Fudbal -

Golman crveno-belih ostaje na Marakani do juna 2026. godine

Milan Borjan dobio je od Crvene zvezde novi ugovor, objavio je Kurir 17. maja, a u ponedeljak uveče sportski direktor Mitar Mrkela javno je potvrdio našu informaciju.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kapiten i golman Crvene zvezde dobio je ponudu kluba za novu saradnju oročenu do juna 2026. godine, praktično do okončanja njegove karijere, čime bi skoro deceniju ostao na Marakani. Nezabeleženo u novije vreme, kada fudbaleri posle dve ili tri godine napuštaju crveno-bele zbog odlaska u inostranstvo.

Mitar Mrkela
foto: Starsport©

- Milan Borjan je simbol Zvezdinog preporoda, učestvovao je u svim velikim rezultatima kluba. Veoma je značajan za tim, svlačionicu i klub. Jednoga dana kada se bude pričalo o velikim uspesima, njegovo ime se neće zaobići. Ponudili smo mu novi ugovor, ovaj sada mu traje godinu dana, nadamo se da će prihvatiti i završiti karijeru u Zvezdi - izjavio je Mrkela gostujući na TV Arenasport.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sada je sve na golmanu crveno-belih. Ne treba zaboraviti da je za Milana Borjana veliki interes pokazalo i nekoliko klubova iz američke MLS lige, koji odlično poznaju njegove kvalitete jer brani za reprezentaciju Kanade, sa kojom će ove godine učestvovati na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track