PREDSEDNIK LACIJA POSTAVIO USLOV ZA SERGEJA: Na Old Trafordu razočarani, teško da mogu da dovedu Milinković-Savića
Foto: EPA/Riccardo Antimiani

Lotito postavio cenu

PREDSEDNIK LACIJA POSTAVIO USLOV ZA SERGEJA: Na Old Trafordu razočarani, teško da mogu da dovedu Milinković-Savića

Fudbal -

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić svakog leta je na metu velikana evropskog fudbala, ali nekako uvek ostane u Laciju.

Nije nemoguće da se to ponovi i ovog leta. Iako je Mančester junajted ozbiljno zagrizao za veznog fudbalera, teško da može da ispuni uslove koje je postavio predsednik Lacija Klaudio Lotito.

Pouzdani novinar iz Italije Alfredo Pedula otkrio je danas iz svojih izvora da je Lotito postavio cenu za svog najboljeg igrača i ona iznosi čak 100 miliona evra. Prema informacijama novinara, Lotito neće prihvatiti ništa ispod toga.

Lotito želi da njegov Lazio napravi iskorak u narednim sezonama i veruje da igrač poput SMS-a treba da ostane na Olimpiku i da će otići samo u slučaju ponude od 100 i više miliona evra. SMS je postigao 11 golova i dodao 12 asistencija ove sezone na 47 mečeva i on je već sezonama uz Ćiru Immobilea ključna figura nebesko-plavih.

Sergej je 2015. godine stigao iz Genka u Lazio za 18 miliona evra, a pre tri godine je takođe bio blisko povezivan sa Crvenim đavolima. Tada se spominjala ponuda od oko 75 miliona evra, ali i sam igrač je rekao da nije bilo ništa konkretno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track