URNEBESNO U TIRANI: MURINJO NIJE RAZUMEO LOKALNOG NOVINARA: Je l` ste govorili engleski, mislio sam da pričate na albanskom! VIDEO
Foto: Printscreen

finale lige konferencija

URNEBESNO U TIRANI: MURINJO NIJE RAZUMEO LOKALNOG NOVINARA: Je l` ste govorili engleski, mislio sam da pričate na albanskom! VIDEO

Fudbal -

Urnebesna i komična situacija desila se u Tirani kao najava finala Lige konferencija, u kome će se u sredu u glavnom gradu Albanije sastati Roma i Fejnord.

Jedan albanski novinar se javio da postavlja pitanja, slavni Portugalac Žoze Murinjo nije mogao da odgonetne da li govori engleski, ili albanski jezik.

Govorio je engleski Albanac, a Murinjo se u jednom momentu zbunio te je želeo da proveri, podigao jednu slušalicu preko koje je dobijao prevod, što mu nije pomoglo.

Na kraju, trener rome je morao da pita novinara na kom je jeziku pričao, a njihov razgovor je tekao ovako:

Novinar: Gospodine Murinjo, dobro došli u Tiranu. Murinjo: Hvala. Novinar: Koji vam je prvi utisak o našoj državi? Puno ljudi iz moje okoline, iz Tirane, reklo mi je da vas pitam šta može da učini Posebni da bi pobedio ovu posebnu utakmicu? Murinjo: Hoćemo engleski? Je l' ste vi govorili engleski? Novinar: Jesam. Murinjo: Mislio sam da ste govorili albanski!

U finalu Lige konferencija će u sredu od 21 čas na "Er Albanija areni" igrati Roma i Fejenord, a jedan od ova dva kluba postaće prvi šampion novog takmičenja UEFA.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track