MOSKOVSKI CSKA ŽELI SRPSKOG STRUČNJAKA: Armejci Marku Nikoliću nude dva miliona evra po sezoni!
Foto: Starsport

PONUDA IZ RUSIJE

MOSKOVSKI CSKA ŽELI SRPSKOG STRUČNJAKA: Armejci Marku Nikoliću nude dva miliona evra po sezoni!

Fudbal -

Prema pisanju ruskog “Sport Ekspresa”, CSKA iz Moskve vidi srpskog stručnjaka Marka Nikolića kao idealno rešenje za mesto šefa stučnog štaba. Kako pomenuti medij navodi, “armejci” su nekadašnjem treneru Partizana ponudili ugovor na miminum dve godine, na konto kojeg bi zarađivao dva miliona evra evra po sezoni..

Marko Nikolić je sa ekipom CSKA povezivan još zimus, nedugo nakon raskida ugovora sa "železničarima", ali tada do dogovora nije došlo. Uprava ruskog velikana tada je poverenje ukazala klupskoj legend Vasiliju Berezuckom, što se na kraju ispostavilo kao ne baš najbolji potez pošto su “armejci” bili tek peti u Premijer ligi Rusije.

Sada je srpski trener dobio i konkretnu ponudu moskovskog kluba, a Nikolićev odgovor se očekuje početkom sledeće nedelje. Ono štu ne ide na ruku timu CSKA jeste da je UEFA potvrdila suspenziju za ruske klubove iz međunarodnih takmičenja u narednoj sezoni, što bi možda moglo da utiče na odluku našeg trenera koji, kako se može čuti, na stolu ima još nekoliko ponuda.

Nakon poraza Partizana u finalu Kupa Srbije i ostavke Aleksandra Stanojevića na funkciju trenera crno-belih, stidljivo se spominjalo interesovanje tima iz Humske za trenera koji im je doneo poslednju titulu državnog prvaka. Ipak, jasno je da uprava beogradskog kluba ne može ponudom da isparira Moskovljanima, koji su platežno znatno moćniji.

Po odlasku iz Partizana Nikolić je dosta uspešno predvodio Lokomotivu sa kojom je osvojio Kup Rusije i nastupao u Ligi šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track