PIKSIJU POSTAVILI PITANJE O SRAMNOM TRANSPARENTU DELIJA: Evo kako je selektor reagovao!
Foto: @starsport

reakcija

PIKSIJU POSTAVILI PITANJE O SRAMNOM TRANSPARENTU DELIJA: Evo kako je selektor reagovao!

Fudbal -

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi se na konferenciji za medije povodom starta novog izdanja Lige nacija dotakao i dešavanja na prethodnom derbiju u finalu Kupa Srbije.

Prvi put od kada se nalazi u ulozi selektora Piksi je uživo sa stadiona pratio okršaj večitih rivala i doživeo je veliku neprijatnost.

Navijači koji su navodno nezadovoljni njegovim vođenjem kluba u periodu dok je bio predsednik Crvene zvezde razvili su uvredljiv transparent:

"Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš, decenijskog potopa posle tebe seća se svaki zvezdaš. Sajonara", bila je poruka pristalica Zvezde.

Delije, Piksi
foto: Starsport

Na konferenciji za medije, jedno od pitanja novinara odnosilo se i na utisak selektora sa derbija, kao i na transparent koji je podigao veliku buru u srpskom fudbalu.

"Bilo je finale dva naša najveća kluba, to je derbi koji moramo da čuvamo i negujemo, to daje draž, finale Kupa samo po sebi je svetinja. Video sam borbenu utakmicu, video sam momente kad su jedni bili bolji, pa drugi, ali meč kao meč odlučio je Katai sa dva prelepa gola, potpuni individualni kvalitet, inspiracija, talenat. Zaslužena pobeda na kraju, ambijent odličan, a za ovo drugo stvarno nemam komentar" rekao je Piksi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track