MAŠOVIĆ DIGAO REPREZENTACIJU NA NOGE: Debitant u redovima Srbije otpevao poznati hit Džeja Ramadanovskog!
Foto: Printskrin/Instagram

hit priča

MAŠOVIĆ DIGAO REPREZENTACIJU NA NOGE: Debitant u redovima Srbije otpevao poznati hit Džeja Ramadanovskog!

Fudbal -

Bilo je veselo u Staroj Pazovi

Erhan Mašović dobio je nedavno poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija i trebalo bi da debituje za reprezentaciju Srbije u Ligi nacija. Pre toga, morao je da prođe inicijaciju, odnosno da otpeva jednu pesmu pred saigračima.

Erhan Mašović
foto: Printskrin/Instagram

Bilo je veselo u sali za ručavanje Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi. Fudbaleri srpske reprezentacije, kao i članovi stručnog štaba sa velikom pažnjom posmatrali su Erhana Mašovića.

Iako je bio pod vidnom tremom, fudbaler Bohuma popeo se na stolicu, uzeo mikrofon u ruke, tačnije flašu sa vodom i krenuo... Za pesmu kojom se predstavio saigračima izabrao je veliki hit pokojnog Džeja Ramadanovskog iz 1993. godine "Rađaj sinove".

Erhan Mašović, Uroš Račić
foto: Printskrin/Instagram

Ceo nastup, uz propratne komentare snimio je Uroš Račić, fudbaler Valensije i saigrač Mašovića iz reprezentacije, koji je kroz isto prošao pre nešto više od godinu dana.

Erhan Mašović
foto: Starsport

Erhan Mašović (23) ima odličnu sezonu u Bohumu, za koji je odigrao 20 utakmica u Bundesligi. Ranije je igrao za omladinske selekcije Srbije, bio čak i kapiten, a sada ga čeka debi u A selekciji. Ponikao je u akademiji fudbala As u Novom Pazaru, odakle je sa 15 godina došao u Čukarički. Dalje je karijeru razvijao u belgijskom Brižu, slovačkom Trenčinu i austrijskom Horsensu, da bi od pre dve godine postao član Bohuma, sa kojim ima ugovor do juna 2025. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track