GOBELJA IMA JOŠ JEDAN RAZLOG ZA VELIKU RADOST: Danas se ženi, a posle isteka ugovora sa Crvenom zvezdom čega ga novi rasplet!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

sledi epilog

GOBELJA IMA JOŠ JEDAN RAZLOG ZA VELIKU RADOST: Danas se ženi, a posle isteka ugovora sa Crvenom zvezdom čega ga novi rasplet!

Fudbal -

Marko Gobeljić rešava svoju životnu, ali i profesionalnu budućnost

Marko Gobeljić danas se ženi sa svojom izabranicom pevačicom Katarinom Grujić, a da ima razloga za duplu radost mogla bi da se pobrine Crvena zvezda.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

Naime, desnom beku crveno-belih na kraju meseca ističe ugovor sa šampionom države posle pet godina. Marko Gobeljić (29) postaje slobodan igrač i može da bira klub u inostranstvu. Međutim...

Marko Gobeljić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iako je tokom prethodnih meseci sportski menadžment Crvene zvezde doneo odluku da pusti Marka Gobeljića i ne ponudi mu ugovor, došlo je do preokreta. Razlog je nećkanje Milana Gajića oko novog ugovora koji mu je ponuđen. Zato su na Marakani spremni da Marku Gobeljiću ponude novi dvogodišnji ugovor.

Marko Gobeljić nije mnogo igrao tokom prolećnog dela sezone, bio je u trećem planu, jer su minutažu na poziciji desnog beka delili Kristijan Pičini i Milan Gajić. Gobeljić je zahvalan za struku, jer jednako dobro može da pokrije i levu stranu, pa je u nekoliko navrata bio alternativu Milanu Rodiću. Ujedno, Marko Gobeljić je fudbaler sa pet osvojenih titula sa Crvenom zvezdom.

Marko Gobeljić
foto: Starsport©

Nije popularni Gobelja bez ponuda ovog leta. Za njega su interes pokazali klubovi iz Turske, Kazahstana i Rusije. Međutim, desni bek crveno-belh najviše bi voleo da ostane na Marakani. Njegova sudbina biće poznata do 12. juna, kada je zakazana prozivka za novu sezonu, na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track