TROJICA HULIGANA PRIZNALA KRIVICU: Doneta presuda za vinovnike NEZAPAMĆENOG HAOSA na Autokomandi
Foto: Kurir

OSUĐENI

TROJICA HULIGANA PRIZNALA KRIVICU: Doneta presuda za vinovnike NEZAPAMĆENOG HAOSA na Autokomandi

Fudbal -

Trojica navijača, N.N, U.K. i R.K. priznali su krivicu za tuču koja je usledila nakon utakmice između FK Partizan i FK Vojvodina, 11. maja, u blizini Autokomande u Beogradu.

U ovoj tuči tešku telesnu povredu glave zadobio je S.S. koji je na saslušanju kod tužioca izjavio da se ničega ne seća i da ne može nikoga da prepozna.

Isto su izjavili i njegovi prijatelji istipitani u svojstvu svedoka.

Osumnjičeni N.N, U.K. i R.K. su nakon toga zaključili sporazume o priznanju krivičnog dela nasilje na sportskoj priredbi ili javnom skupu iz člana 344. stav 1 sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, a koje je danas svojim presudama potvrdio Viši sud u Beogradu.

R.K. je prema sporazumu osuđen na kaznu od pet meseci kućnog zatvora, 50.000 dinara novčane kazne i dve godine zabrane prisustva sportskim priredbama Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

N.N. i U.K. su prema sporazumu dobili uslovne osude od godinu i četiri meseca zatvora s rokom provere od tri godine i 50.000 dinara novčane kazne, kao i dve godine zabrane prisustva sportskim priredbama Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Protiv T.S. i DJ.M. se i dalje vodi krivični postupak.

Prema nezvaničnim informacijama, oštećeni mladić i njegovi prijatelji, odbili su da sarađuju sa tužilaštvom i ukažu na napadače, tvrdeći da se ničega ne sećaju i da ne mogu nikoga da prepoznaju.

(Kurir sport/J.S.)

Bonus video:

00:20

VELIKI NEREDI U TIRANI! Huligani napravili LOM: Rat Italijana, Holanđana, Albanaca i policije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track