ISKUSNI STRUČNJAK SE VRAĆA NA KLUPU PARTIZANA?! Partizan pronašao trenera: Đukić prihvatio da sedne na VRUĆU KLUPU crno-belih!
Foto: Profimedia

bomba

ISKUSNI STRUČNJAK SE VRAĆA NA KLUPU PARTIZANA?! Partizan pronašao trenera: Đukić prihvatio da sedne na VRUĆU KLUPU crno-belih!

Fudbal -

Srpski fudbalski stručnjak Miroslav Đukić vratiće se na klupu Partizana, saznaje MaxBet sport.

Nakon odlaska Aleksandra Stanojevića sa mesta trenera crno-belih mnoga imena bila su u igri za mesto trenera vicešampiona naše zemlje, a jedini koji je prihvatio da sedne na užarenu klupu kluba iz Humske je upravo Đukić.

Đukić je vodio crno-bele u dva mandata. Prvi put bio je trener Partizana u sezoni 2007/08, bio je jesenji prvak, ali je napustio klub pre kraja sezone. Nasledio ga je Jokanović koji je kasnije uzeo duplu krunu. Deset godina kasnije po drugi put u svojoj trenerskoj karijeri postavljen je za trenera crno-belih. Došao je umesto Marka Nikolića, potpisao ugovor na dve godine i odmah je izborio plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Nije uspeo da odbrani titulu prvaka Srbije, ali je osvojio Kup. Narednu sezonu je počeo na klupi Partizana, međutim, nakon lošeg starta u Evropi i domaćem šampionatu uručen mu je otkaz.

Đukić je u svojoj trenerskoj karijeri pored Partizana vodio i Muskron, Erkules, Real Valjadolid, Valensiju, Kordobu, Al Šabab, Sporting Hihon.

Kurir sport/MaxBet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track