DOSTA JE BILO, NINKOVIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Zvezdaši ga žele na Marakani, ali je jedan drugi klub favorit za njegov potpis!
Foto: Profimedia

za beograd

DOSTA JE BILO, NINKOVIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Zvezdaši ga žele na Marakani, ali je jedan drugi klub favorit za njegov potpis!

Fudbal -

Popularni Nine posle sedam godina napušta Australiju

Nine se vraća u Srbiju! Miloš Ninković, nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije, stavio je tačku na fudbalsku karijeru u Australiji.

Miloš Ninković
foto: Instagram

Posle sedam godina provedenih u ekipi Sidneja, titula šampiona Australije i bezbroj individualnih priznanja, popularni Nine je odlučio da se vrati u otadžbinu.

- Sa velikim razočarenjem obaveštavam navijače da više neću igrati u omiljenim bojama. Moja odluka nije bila laka, mogu reći da je bila iznuđena. Moj integritet je najvažniji, posebno u sportu kojem sam posvetio najveći deo svog života. Razumem odluku ljudi iz Sidneja da krenu u drugom pravcu i ostvare neku drugu viziju. Zahvaljujujem se Sidneju za svu podršku koju su mi pružili tokom proteklih godina i za sve uspomene koje smo zajedno napravili - napisao je Ninković na društvenim mrežama i dodao:

- Bez obzira na godine u meni ima još mnogo strastu, nadam se da ću nastaviti da igram, a u ovom trenutku moram da potražim neke druge opcije.

Pre odlaska u Sidnej Miloš Ninković je vratio titulu na Marakanu sa Crvenom zvezdom 2014. godine. Bila je to generacija koju je predvodio trener Slaviša Stojanović, u najtežim trenucima za klub iz Ljutice Bogdana.

Miloš Ninković
foto: Starsport

Navijači crveno-belih priželjkuju njegov povratak, mada je realnije da Miloš Ninković po dolasku u Srbiju odigra još jednu sezonu za Čukarički, u kojem je počeo karijeru i debitovao daleke 2002. godine.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track