UŽAS U HRVATSKOJ: Grobari tvrde su su ih huligani Torcide BRUTALNO PRETUKLI?! Navijači završili u hitnoj sa RAZBIJENIM GLAVAMA
Foto: Profimedia

STRAŠNO

UŽAS U HRVATSKOJ: Grobari tvrde su su ih huligani Torcide BRUTALNO PRETUKLI?! Navijači završili u hitnoj sa RAZBIJENIM GLAVAMA

Fudbal -

Dva "Grobara" brutalno su pretučena od strane huligana navijače grupe "Torcida" u Hrvatskoj.

Navijači Partizana završili su u hitnoj sa razbijenim glavama, gde im je pružena prva pomoć.

Jedan od navijača požalio se o ovom nemilom događaju na društvenim mrežama, uz priložene fotografije na kojima se mogu videti prvo krvave glave, a potom i previjene zavojima posle pružene medicinske pomoći.

"Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživeću, ali drug je u kritičnom stanju", napisao je jedan od lakše povređenih na društvenim mrežama, prenosi "Telegraf".

Fotografije možete pogledati na OVOM LINKU.

Informaciju o napadu preneo je i hrvatski portal "Direktno", a u njihovom tekstu se navodi da su tuči prethodile objave jednog od ovih navijača na društvenim mrežama, gde su se "tagovali" u Makarskoj uz fotografije na kojima su neki od njih u majicama Partizana.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track