ZMAJEVI IMAJU NOVOG ŠEFA: Nebojša Jandrić preuzeo Voždovac
Foto: Starsport©

NOVI POSAO

ZMAJEVI IMAJU NOVOG ŠEFA: Nebojša Jandrić preuzeo Voždovac

Fudbal -

Fudbalski trener Nebojša Jandrić novi je šef stručnog štaba Voždovca, saopštio je danas taj superligaš.

"Zadovoljstvo mi je i čast što sam došao u Voždovac, klub koji ima identitet i prepoznatljiv je na ovim prostorima po svojoj filozofiji rada i funkcionisanja. Drago mi je da su ljudi iz kluba prepoznali da sam baš ja taj koji odgovara profilom i da svojim radom mogu tu klupsku ideju i da sprovodim i na terenu", rekao je Jandrić, preneo je klupski sajt.

Jandrić (46) je prošle sezone vodio Inđiju u Prvoj ligi, u karijeri je bio trener IMT-a, a bio je i deo stručnog štaba madjarskog Ujpešta.

Klupu Voždovca je pre tri dana napustio Aleksandar Linta. Voždovac je prošle sezone zauzeo peto mesto u Super ligi Srbije.

Jandrić je dodao da sa "nestrpljenjem čeka i zvaničan početak rada sa ekipom".

"Do sada sam negovao taj ofanzivni pristup igri, što i statistički parametri pokazuju i verujem da me je to i preporučilo Voždovcu, te i želim da tako i ostane", dodao je on.

Direktor fudbalskog kluba Voždovac Miloš Mirković rekao je da je napravljen dobar izbor dovodjenjem Jandrića, kao i da ima dovoljno vremena da se spremno dočeka početak nove sezone u Super ligi.

"Jandrić će od sutra i zvanično početi sa radom i treninzima, a ja mu u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha", zaključio je Mirković.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track