ORLOVI STIGLI PO NOVA TRI BODA! Piksi: Verujem u pobedu u Sloveniji
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

ORLOVI STIGLI PO NOVA TRI BODA! Piksi: Verujem u pobedu u Sloveniji

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da je optimista i da veruje u pobedu na gostovanju Sloveniji u meču Lige nacija.

"Optimisti smo, verujemo da u nedelju možemo do pobede. Slovenija igra kod kuće i biće maksimalno motivisana. Ali, mi gledamo sebe i forsiramo svoj stil igre", izjavio je Stojković na konferenciji za novinare, a preneo Fudbalski savez Srbije (FSS).

Srbija će se sutra u Ljubljani sastati sa Slovenijom, od 20.45, u meču četvrtog kola Grupe 4 Divizije B Lige nacija.

"Agresivnost mora da postoji, ne sme da se šeta po terenu. Raspoloženje je od prvog dana na visokom nivou, i nema razloga da se menja posle susreta sa Slovenijom", dodao je on.

Stojković je rekao i Nastasić i Mašović "nisu u kombinaciji za tim", a da su "svi drugi na raspolaganju".

"Umor je najveći problem. Činim sve da igrače rasteretim i odmorim. Od njihovog fizičkog stanja zavisiće i startna postava za duel sa Slovenijom", izjavio je Stojković.

Srbija, Norveška, Sergej Milinković-Savić
foto: Dado Đilas

Fudbaler Srbije Sergej Milinković Savić izjavio je da je "umor prisutan", ali da su se igrači "spremili za ove četiri utakmice".

"Što se tiče uloge u timu, ja sam na raspolaganju za bilo koju poziciju. Bitno je samo da sam na sredini terena, a da li sam bliže golu protivnika ili igram povučenije ne predstavlja nikakav problem", izjavio je Milinković Savić.

Posle tri odigrana kola, Srbija je zabeležila dve pobede i jedan poraz u grupi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track