NAJTEŽE JE REĆI ZBOGOM! Marselo se u SUZAMA oprostio od Real Madrida: Kristijano Ronaldo mu poslao MOĆNU PORUKU (FOTO)
Foto: EPA/JAVIER LIZON

EMOTIVNO

NAJTEŽE JE REĆI ZBOGOM! Marselo se u SUZAMA oprostio od Real Madrida: Kristijano Ronaldo mu poslao MOĆNU PORUKU (FOTO)

Fudbal -

Brazilski fudbaler Marselo oprostio se u suzama od Real Madrida, koji će napustiti posle 15 godina i 25 osvojenih trofeja.

Marselu krajem juna ističe ugovor sa Realom, u koji je došao iz Fluminensea 2007. godine. On je sa 25 trofeja najtrofejniji fudbaler u istoriji "kraljevskog" kluba.

"Danas je najsrećniji dan otkako sam u Madridu jer odlazim i shvatam da sam ostavio nasleđe", rekao je 34-godišnji Marselo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Marselo je, između ostalog, osvojio pet titula u Ligi šampiona i šest u španskoj ligi sa Realom.

Marselo
foto: EPA/JAVIER LIZON

Predsednik španskog kluba Florentino Peres uručio mu je zlatnu člansku značku Reala na specijalnoj ceremoniji organizovanoj u njegovu čast na "Santjago Bernabeu".

Mediji spekulišu da su za Marsela zainteresovani Fenerbahče i Marsej.

Upitan da li smatra da je postignutim zaradio pravo na još jednu godinu ugovora, on je odgovorio: "Nisam želeo da ostanem još godinu ili dve iz sažaljenja".

Marselo
foto: EPA/JAVIER LIZON

On je dodao da će uvek podržavati Real Madrid i da će ostati u dobrim odnosima sa klubom.

"Ne osećam se kao legenda. Život se ovde ne završava. Nastaviću da igram. Verujem da mogu da nastavim, ali ne razmišljam mnogo o budućnosti. Najteže je reći zbogom. Najlepše je bilo obući ovu majicu", rekao je Marselo.

Marselo je za Real odigrao 545 utakmica u svim takmičenjima.

"Dragi Marselo, ostvario si sve snove. Osvojio si apsolutno sve. Ti si bez sumnje jedan od najboljih bekova u istoriji svetskog fudbala, jedinstven igrač", oprostio se od Marsela predsednik Reala Florentino Peres.

Marselo
foto: EPA/JAVIER LIZON

Ronaldo: Brat kojeg mi je fudbal dao

Oproštajem Marsela od "kraljevskog kluba" bio je dirnut i jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo koji je na društvenim mrežama postavio zajedničku fotografiju i napisao:

"Više od saigrača, brat kojeg mi je fudal dao. Na terenu i van njega, jedna od najvećih zvezda sa kojom sam imao zadovoljstvo da delim svlačionicu. Idi u novu avanturu, Marselo", piše u poruci.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track