MODRIĆ SVOJIM POTEZOM RAZBESNEO ŠPANCA! Poznati voditelj udario na Hrvata: Ne mogu da verujem, šokiran sam VIDEO
Foto: EPA/Yoan Valat

Nije mogao da se smiri

MODRIĆ SVOJIM POTEZOM RAZBESNEO ŠPANCA! Poznati voditelj udario na Hrvata: Ne mogu da verujem, šokiran sam VIDEO

Fudbal -

Kapiten Hrvatske Luka Modrić izazvao je veliku pažnju u Španiji.

Osim što je golom doneo pobedu svojoj ekipi na gostovanju Francuskoj u Ligi nacija, Modrić je postao predmet vesti i zbog onoga što je uradio u poluvremenu utakmice odigrane na stadionu "Stad de Frans".

Kamere su ulovile Modrića koji je prilikom ulaska u svlačionicu prišao Kilijanu Mbapeu i grli ga, nakon čega napadač Francuske skida dres i daje ga Modriću.

Ono što je pojedinim Špancima zasmetalo jeste to što je Modrić, koji je poslednjih godina jedan od sinonima Reala, tražio dres zvezde koja je nedavno odbila Real, i to na ne baš najkulturniji način. Mpabe je praktično bio pred potpisom za Real, ali je dve nedelje pre isteka ugovora interes prvaka Španije i Evrope iskoristio kako bi od Pari Sen Žermena dobio novi, faraonski ugovor - ogromnu platu i neverovatne povlastice. Zbog toga je Mbape među navijačima Reala, koji su ga očekivali kao superzvezdu, odjednom postao žestoko omražen.

Jedan od onih koji su bili izvan sebe zbog poteza Modrića je i poznati voditelj Žozep Pedrerol.

"Ne mogu da verujem! Šokiran sam! Modrić, koji je vođa Reala i pravi madridist traži dres od lika koji se narugao Realu i navijačima tog kluba! I ne samo to, nego da on, koji je Zlatna lopta i legenda, pita za dres Mbapea?! Pa moralo bi da bude obrnuto!"

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track