ČISTKA U PARTIZANU: Stolica krenuo u veliko renoviranje tima, otpisao četvoricu iskusnih igrača!
Foto: Starsport

Bez produžetka saradnje

ČISTKA U PARTIZANU: Stolica krenuo u veliko renoviranje tima, otpisao četvoricu iskusnih igrača!

Fudbal -

Novi trener Partizana Ilija Stolica krenuo je u veliku rekonstrukciju tima.

Od ranije je poznato da će klub napustiti Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Bojan Ostojić, Lazar Pavlović i Aleksandar Miljković. Ovom spisku su se pridružili Lazar Marković, Miloš Jojić, Nemanja Miletić, a verovatno i Milan Smiljanić.

Lazar Marković nije prihvatio drugačije uslove u odnosu na pređašnje, duplo manju platu i ulogu džokera sa klupe.

Sa Milošem Jojićem problem je druge prirode, odnosno status koji ima kod navijača. Ne malo puta grobari su skandiranjem terali Jojića sa terena, pa je prelomio da ode iz kluba.

Nemanja Miletić nema nikakav problem ni sa klubom, ni sa navijačima. U njegovom slučaju je presudila želja da se ponovo okuša u inostranstvu.

Kod Smiljanića je situacija specifična. Ponuđeno mu je da ostane u klubu ali kao trener, dok iskusni vezista smatra da može još da ponudi na terenu. Situacija tek treba da se reši, uzevši u obzir i to da ga novi trener ne vidi u timu.

Od iskusnijih igrača novi ugovor je ponuđen golmanu Milanu Lukaču, koji će biti velika podrška mladim golmanima Nemanji Stevanoviću i Aleksandru Popoviću.

Prvo pojačanje crno-belih treba da bude Zlatan Šehović, koji stiže iz Makabija iz Netanje. Mladom reprezentativcu Srbije bi to bio povratak u Humsku i ponovni rad sa Stolicom, koji ga je trenirao u mladoj reprezentaciji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track