POVRATAK LEVOG BEKA U HUMSKU! POSTIGNUT DOGOVOR, IZRAELCI BOLJI PREGOVARAČI: Kasa crno-belih olakšana za najmanje 350.000 evra!
Foto: Printscreen

prelazni rok

POVRATAK LEVOG BEKA U HUMSKU! POSTIGNUT DOGOVOR, IZRAELCI BOLJI PREGOVARAČI: Kasa crno-belih olakšana za najmanje 350.000 evra!

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana Zlatan Šehović vraća se u crno-beli tabor, nakon što je klub iz Humske konačno pronašao i zajednički jezik sa Makabijem iz Natanje, postigavši konačan sporazum u vezi sa angažovanjem nekadašnjeg fudbalera.

Crno-beli će za prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku platiti Izraelcima obeštećenje u visini od 350.000 evra, kao i 20 odsto procenata od dalje prodaje. Kako se nezvanično saznaje, Izraelci su se pokazali kao daleko bolji pregovarači, pa je Partizan naposletku morao da ispuni sve njihove uslove!

Tako je Partizan praktično “zatvorio” poziciju levog beka, gde je posle odlaska Ivana Obradovića i Rajka Brežančića, ostao samo nosilac igre Slobodan Urošević, kome će mladi povratnik biti ispomoć u velikom broju utakmica.

Šehović je prošao sve mlađe selekcije Partizana, potom je u mandatu Miroslava Đukića prekomandovan u prvi tim, kasnije je kod Zorana Mirkovića delio minutažu sa Nemanjom G. Miletićem i Slobodanom Uroševićem, a postao je “suvišan”, kada se u klub vratio i Rajko Brežančić.

U januaru 2020. godine je otišao u Izrael i bio standardan prvotimac kluba iz Netanje, što je bila najbolja preporuka za povratak u redove vicešampiona Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track