NAPREDAK OBEZBEDIO NOVO POJAČANJE: Levi bek Josip Projić potpisao za Čarapane
Foto: FK Napredak

superliga

NAPREDAK OBEZBEDIO NOVO POJAČANJE: Levi bek Josip Projić potpisao za Čarapane

Fudbal -

Dokazani levi bek i internacionalac Josip Projić vratio se u matični klub – Napredak, potpisao ugovor do kraja prvenstva i odmah se priključio ekipi na pripremama u Antaliji.

-Želja mi je da pomognem, koliko mogu. Napredak je moj klub i nekako je logično da igračku karijeru zaokružim tu, gde sam počeo. Ambicije su uvek velike. Pre četiri godine plasman na međunarodnu scenu nam je za malo izmakao. Potrudićemo se da ove godine ne bude tako, borićemo se, mada neće biti lako, jer liga je prilično izjednačena, izjavio je Josip Projić, povratnik među Čarapane.

Projić je u bogatoj profesionalnoj karijeri osvojio dva trofeja pobednika Kupa, sa Jagodinom i sarajevskim Željezničarom. U Srbiji je igrao i za Voždovac, Kolubaru i paraćinsko Jedinstvo. Osim u Bosni i Hercegovini, nastupao je u Rusiji u dva navrata, Grčkoj, Mađarskoj i na Kipru.

Napretku će, sigurno, koristiti njegovo bogato iskustvo, kako na domaćoj, tako i međunarodnoj sceni, i predstavljaće deo bedema u odbrani pred golom Vasipjevića u prolećnoj sezoni. Projić se vratio svojoj kući, a Napretkov mladi golman Aleksa Jordanov otišao je na pozajmicu u kruševački Trajal, trenutno lider u Srpskoj ligi Istok i kandidat za povratak u Prvu ligu Srbije.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track