BJEKOVIĆ I ŠURBATOVIĆ OBEĆALI PODRŠKU ZRENJANINU: Novi stadion biće završen do marta iduće godine, kapacitet 8.500 mesta! (VIDEO)
Foto: FSS

nekadašnji centar

BJEKOVIĆ I ŠURBATOVIĆ OBEĆALI PODRŠKU ZRENJANINU: Novi stadion biće završen do marta iduće godine, kapacitet 8.500 mesta! (VIDEO)

Fudbal -

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije, zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, ugostili su na Terazijama 35 zamenika gradonačelnika Zrenjanina Sašu Santovca, koji je bio u društvu nekadašnjeg sportskog direktora FSS i bivšeg reprezentativca Darka Kovačevića.

Santovac je informisao čelnike FSS o planovima grada Zrenjanina u vezi sa pobošljanjem fudbalske infrastrukture. Jedan od najvažnijih projekata je renoviranje i modernizacija Gradskog stadiona. Radovi su u toku i predviđeno je da sve bude gotovo u martu 2023. godine. Pored stadiona (kapacitet 8.500 mesta), planira se i izgradnja pomoćnih terena, tako da će pored hale i drugih sportskih objekata to biti jedan od najvećih sportskih kompleksa u Vojvodini i Srbiji.

Bjeković i Šurbatović su konstatovali da Zrenjanin apsolutno zaslužuje značajniju ulogu u fudbalskim sistemima Srbije i u tom smislu obećali su konkretnu podršku. Sastanak je završen na obostrano zadovoljstvo, a Santovac i Kovačević su čestitali Fudbalskom savezu Srbije i selektoru Draganu Stojkoviću na uspehu A reprezentacije i poželeli sve najbolje na Svetskom prvenstvu u Kataru, kao i u završetku Lige nacija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track