"POČEO SAM DA PIJEM SA 13 GODINA I NISAM PRESTAO" Bolna ispovest Brazilca: Dolazio na treninge Reala MRTAV PIJAN! UPROPASTIO SE!
Foto: Profimedia

TUGA

"POČEO SAM DA PIJEM SA 13 GODINA I NISAM PRESTAO" Bolna ispovest Brazilca: Dolazio na treninge Reala MRTAV PIJAN! UPROPASTIO SE!

Fudbal -

Bivši fudbaler Real Madrida i reprezentacije Brazila, Sisinjo, otkrio je kako mu je alkohol upropastio karijeru.

Sisinjo je 2006. godine stigao iz Sao Paula u Real Madrid i mnogi su verovali da će biti novi Kafu, jer je blistao na poziciji desnog beka na startu karijere.

Međutim, u kraljevskom klubu nije ispunio očekivanja, najviše zbog svog stila života.

"Ako me pitate da li sam ikada na trening Reala otišao pijan - jesam. Pio sam kafu da uklonim miris alkohola iz daha i gotovo da sam se kupao u parfemu da ne bih smrdeo na alkohol", otkriva Sisinjo i dodaje:

"Počeo bih odmah nakon jutarnjeg treninga. Došao bih kući oko 14 časova, a uveče sam obavezno izlazio i nisam prestajao da pijem do četiri ujutru".

Posle jedne sezone napustio je Real i preselio se u Romu, ali svoj stil života nije menjao.

"Svaki put kada bih na trening Rome došao pijan ljudi su to videli i brzo sam izgubio status u tom klubu. Počeo sam da pijem sa 13 godina i nikada nisam prestao. Alkohol te okruži ljudima koji vole taj stil života i teško je izaći iz toga. Isključiš ljude koji žele da ti pomognu jer ne vidiš da imaš problem", kaže Sisinjo.

Sisinjo se 2017. vratio da igra u Brazilu, a godinu dana kasnije je završio karijeru. Supruga mu je pomogla da se reši alkohola koji mu je upropastio karijeru.

"Ona me je ohrabrila da više ne pijem, pomogla mi je da se promenim. Pre sam trošio novac na sve i svašta, sada ona upravlja bankovnim računima i to je bila najbolja odluka koju sam doneo", kaže Brazilac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track