PARTIZAN ŽELI VEZISTU SELTIKA! Crno-beli pojačavaju srednji red fudbalerom škotskog giganta iz Obale Slonovače
Foto: Profimedia

škoti pišu

PARTIZAN ŽELI VEZISTU SELTIKA! Crno-beli pojačavaju srednji red fudbalerom škotskog giganta iz Obale Slonovače

Fudbal -

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler iz Obale Slonovače Ismaile Soro (24), nalazi se na izlaznim vratima škotskog velikana i bivšeg prvaka Evrope Seltika, nakon ne baš zapažene uloge u timu od svog dolaska pre dve godine godine.

Prošle sezone nastupao je u 19 navrata u svim takmičenjima, uglavnom sa klupe i u Seltiku ne računaju na njega u idućoj sezoni.. Stoga se spominje prevashodno pozajmica, a kako piše škotski "Futbol insajd", Partizan je izbio u prvi plan!

Srpski vicešampion bi u tom slučaju imao i potencijalnu opciju obavezne kupovine narednog leta, ali o tome bi tek trebalo da se pregovara.

Soro je dobijao značajniju minutažu kod bivšeg menadžera Nila Lenona, ali od dolaska Agea Postekoglua, situacija se promenila i sada se traži najbolje rešenje za njega, a to definitivno nije ostanak u Glazgovu.

Ovog leta, u klub su stigli defanzivci Aleksandar Filipović i Zlatan Šehović, a crno-beli su blizu da angažuju i vezistu Karabaga Patrika Andradea (Zelonortska ostrva), koji stiže kao slobodan igrač posle sjajne sezone u Azerbejdžanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track