JOVIĆEVO LUDO LETO: Posle golova za Srbiju Luka LUDOVAO uz hit Baje Malog Knindže, pucao na Zlatiboru... (VIDEO)
Foto: Instagram/ fkzvijezda09/kojomatic11

GRMI BAJA MALI KNINDŽA

JOVIĆEVO LUDO LETO: Posle golova za Srbiju Luka LUDOVAO uz hit Baje Malog Knindže, pucao na Zlatiboru... (VIDEO)

Fudbal -

Srpski reprezentativac, Luka Jović, iskoristio je slobodne dane između dve sezone kako bi se malo opustio, ali i ispratio pripreme kluba u kojem od nedavno ima funkciju

Nakon psihički napornog perioda u Real Madridu, napadač je odigrao odlične minute u dresu Srbije za koju je na četiri utakmice Lige nacija postigao dva gola.

Jović je potom dobio zasluženi odmor, a tokom istog je otišao na proslavu kod bivšeg saigrača iz Crvene zvezde, Petra Orlandića, koji je nedavno postao otac.

Napadač inače je prethodnu polusezonu igrao za ekipu Zvijezda 09 iz Bijeljine, koja se takmiči u drugom rangu fudbala u Bosni i Hercegovini, a fudbaler Reala je odlučio da pomogne klubu.

„Prijateljstvo sa osnivačem i predsednikom kluba, gospodinom Borisom Stanišićem, presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želeo bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radićemo na tome da obezbedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača“,

Orlandić, koji je za beogradske crveno-bele igrao od 2015. do 2017. godine sa izabranicom Katarinom je dobio sina Alekseja, a u društvu napadača koji je blizu odlaska na pozajmicu u Fiorentinu uživao je u hitovima domaće muzike.

Sudeći po snimku koji se pojavio na nalogu Orlandića na društvenoj mreži Instagram, dvojica napadača vole da čuju pesme Baje Malog Knindže.

Jović je iz sveg glasa pevao pesmu "Prepelice" od pomenutog izvođača.

00:14

Luka Jović se veseli uz pesmu Baje Malog Knindže

U prošlosti smo mogli da vidimo da nekadašnji fudbaler Ajntrahta i tokom dana pauze održava fizičku spremnost, pa nema sumnje da će, ukoliko zaista dođe do prelaska u Firencu, stići gladan za nove pobede nakon svega kroz šta je prošao u Realu.

Pesma uz koju se Luka veselio u društvu Orlandića, popularni pevač je posvetio Mitru Maksimoviću Mandi, nekadašnjem komandantu jedinice Mandini lavovi u sastavu Vojske Republike Srpske.

Maksimović je rođen u mestu Donje Zabrđe koje se nalazi u opštini Ugljevik, nadomak Bijeljine.

Dok su bili saigrači
Dok su bili saigračifoto: Starsport/Srđan Stevanović

Pre početka rata je bio veliki ljubitelj fudbala i navijač Crvene zvezde, a čak je i igrao u lokalnoj Majevici iz Zabrđa, kao i u Rudaru iz Ugljevika. Odlikovan je Ordenom Miloša Obilića, a za boračke zasluge je 1993. godine proglašen za četničkog vojvodu od strane Vojislava Šešelja. Mando je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći 27. decembra 2002. godine.

Zanimljivo je da je još jedan fudbaler Zvijezde nedavno postao otac. U pitanju je Kojo Matić, Lukin prijatelj iz Bijeljine koji je u Zvijezdu stigao u februaru ove godine.

Luka Jović, Kojo Matić
foto: Instagram/kojomatic11

Kojo i Luka su slobodno vreme na Zlatiboru iskoristili kako bi se oprobali sa puškama na "Air soft" poligonu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track