BIO JE ZVEZDINA NADA, A SADA BI MOGAO DA ZAIGRA ZA PARTIZAN: Ilija Stolica ga želi, smatra da bi bio pojačanje za crno-bele
Foto: Starsport©, Printscreen

priča se

BIO JE ZVEZDINA NADA, A SADA BI MOGAO DA ZAIGRA ZA PARTIZAN: Ilija Stolica ga želi, smatra da bi bio pojačanje za crno-bele

Fudbal -

Levo krilo Voždovca Miloš Pantović dobro ocenjen od strane trenera kluba iz Humske

Ilija Stolica želi Miloša Pantovića u Partizanu! Prvi trener crno-belih pokazao je interes za mladim igračem i veruje da bi ofanzivno levo krilo Voždovca bio veliko pojačanje za tim iz Humske. Uklapa se u mesto bonus igrača, jer ima samo 19 godina.

Ilija Stolica
foto: Starsport

Miloš Pantović je ponikao u Vojvodini, ali je punu afirmaciju u omladinskom fudbalu stekao noseći dres Crvene zvezde. U Omladinskoj školi crveno-belih Miloš Pantović proveo je više od četiri sezone. Igrao je omladinsku Ligu šampiona, a potom se kalio u Grafičaru.

Prošlog leta prešao je u Voždovac želeći da igra u najvišem rangu. Upisao je 36 utakmica za "Zmajeve" u svim takmičenjima, dao šest golova i imao isto toliko asistencija.

Miloš Pantović
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Tokom boravka u omladinskoj školi Crvene zvezde pratili su ga skauti Mančester sitija, Sportinga, Vest Hema i Olimpijakosa. Pisalo se tada da bi klub iz Ljutice Bogdana mogao na njemu da zaradi milione evra. Za prvi tim Crvene zvezde Miloš Pantović debitovao je u Kup utakmici protiv Trepče iz Kosovske Mitrovice (8:0) pre dve godine.

Miloš Pantović
foto: Starsport

Miloš Pantović ima ugovor sa Voždovcem do decembra 2023. godine i sasvim je izvesno da bi Partizan za njega morao da plati određeno obeštećenje. Crno-beli trenutno na levom krilu imaju Kvinsija Meniga, Nemanju Jovića i Filipa Holendera, ali je vrlo moguće da poslednja dvojica ovog leta napuste Humsku.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track