ŠAMPIONSKE AMBICIJE SA STOLICOM! Novi trener Partizana komanduje na terenu na srpskom i engleskom jeziku (VIDEO)
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

kurir u sloveniji

ŠAMPIONSKE AMBICIJE SA STOLICOM! Novi trener Partizana komanduje na terenu na srpskom i engleskom jeziku (VIDEO)

Fudbal -

Posle minimalnog poraza od prvaka Rumunije Kluža, sledeći test u utorak protiv slovačkog Spartaka iz Trnave na terenu Aluminija u Kidričevu

Posle dana odmora, crno-beli su u nedelju nastavili da se pripremaju po ustaljenom rasporedu. Jutarnji trening je počeo u 10 sati u sportskom kompleksu u Kidričevu i trajao je dva sata. Sa dolaskom novog trenera Ilije Stolice, u crno-belom taboru ponovo do izražaja dolaze i šampionske ambicije.

Partizan
foto: Partizan/Miroslav Todorović

Pored Danila Pantića, koji radi po posebnom režimu i oporavlja se posle teške povrede i operacije, odvojeno su trenirali i napadači Rikardo Gomeš i mladi Marko Milovanović, kao i desni bek Marko Živković, dok je Nikola Lakčević trčao krugove na drugom terenu.

Ekipi su se u Sloveniji u subotu pridružili i štoperi, Igor Vujačić i Siniša Saničanin, kao i Danilo Pantić, a prvi trenig je odradio i novajlija sa Zelenortskih ostrva Patrik Andrade. Trener Stolica u Sloveniji autoritativno komanduje na terenu na srpskom i engleskom jeziku, s obzirom na značajan broj stranaca. Sada na raspolaganju ima gotovo sve igrače, mada sigurno očekuje da stigne još neko pojačanje.

Posle minimalnog poraza u obližnjoj Gornjoj Radgoni od prvaka Rumunije Kluža, koji je docnije pobedio i splitski Hajduk, fudabalere Partizana u utorak očekuje novi test, a rival će biti slovački Spartak iz Trnave. Utakmica će biti odigrana na glavnom terenu Aluminija iz Kidričeva, pa će crno-beli na neki način biti domaćini na tom meču.

Partizan
foto: Partizan/Miroslav Todorović

Prepodnevni trening je posmatrao i direktor skauting službe crno-belih Ivica Kralj, koji je u bogatoj igračkoj karijeri branio i za Spartak iz Trnave, gde je i završio igračku karijeru. U društvu Kralja je bio dugogodišnji komesar za bezbednost crno-belih i bivši policijski funkcioner Živko Šljukić.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track