STOLICA RAZGOVARAO SA ZDJELAROM POSLE RUČKA: Ostanak kapitena bio bi od ogromnog značaja za crno-bele! (VIDEO)
Foto: Printscreen

kurir otkriva

STOLICA RAZGOVARAO SA ZDJELAROM POSLE RUČKA: Ostanak kapitena bio bi od ogromnog značaja za crno-bele! (VIDEO)

Fudbal -

Kapiten Partizana Saša Zdjelar (27), ima dozvolu kluba da ovog leta napusti crno-bele, sa kojima mu ugovor ističe za godinu dana. Ukoliko stigne ponuda, koja bi pre svega zadovoljila sportske ambicije samog igrača, rastanak se čini kao neizbežan. Međutim, u Partizanu su svesni da bi ostanak Zdjelara bio od ogromnog značaja za narednu sezonu!

Kurir je spletom okolnosti u hotelu gde je smeštena ekipa Partizana, u Termama Ptuj, zatekao trenera vicešampiona Srbije Iliju Stolicu i Zdjelara kako razgovaraju. Stolica je posle uspešne provere i ubedljive pobede protiv Spartaka iz Trnave, izjavio da je sada najvažnije da svi igrači budu potpuno zdravi, naglasivši da se nada i brzom oporavku Saleta Zdjelara.

Ilija Stolica
foto: Printscreen

Kratki razgovor trenera i kapitena Partizana u Ptuju daje nadu da bi Zdjelar, ipak, mogao da ostane, što bi naravno najviše obradovalo navijače. Saša Zdjelar zalaganjem na terenu i ponašanjem van njega predstavlja evropski nivo, a takvog fudbalera uvek treba zadržati ako postoji makar i promil šansi.

U sredu su fudbaleri Partizana imali trening oporavka posle zahtevne pripremne utakmice sa vicešampionom Slovačke Spartakom iz Trnave. Jedna grupa igrača je prepodne bila na treningu u sportskom kompleksu u Kidričevu, dok se druga oporavljala uz pomoć specijalnih vežbi u bazenu. Popodne je bilo slobodno.

Pogledjte kako je tekao oporavak fudbalera Partizana u bazenu u Ptuju:

Kurir sport/ L. D

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track