BUGARI POČELI DA NERVIRAJU SAŠU ILIĆA: Mešali mu se u posao, hteli da mu dovode igrače, ON POLUDEO, posle mu se izvinjavali
Foto: Printskrin/Jutjub

problemi

BUGARI POČELI DA NERVIRAJU SAŠU ILIĆA: Mešali mu se u posao, hteli da mu dovode igrače, ON POLUDEO, posle mu se izvinjavali

Fudbal -

Neverovatne stvari dešavaju se u CSKA iz Sofije

Kao bomba odjeknula je vest pre nešto manej od mesec dana, da legenda Partizana Saša Ilić postaje trener CSKA iz Sofije. Srbin je sa hvalospevima dočkan u Bugarskoj, međutim početak nije nimalo idealan.

Saša Ilić
foto: Printskrin/Jutjub

Ako je verovati bugarskim portalima, došlo je do neslaganja između Saše Ilića i sportskog menadžmenta kluba. Pojedini članovi uprave CSKA počeli su da kao i ranije dovode u klub određene igrače, bez konsultacija sa prvim trenerom. To je naravno zasmetalo Saši Iliću, jer nije bio takav dogovor. Sve je kulminiralo u medijima, pa je na kraju klub morao da se oglasi saopštenjem.

"Odnos i rad između trenera Saše Ilića, uprave i vlasnika kluba su apsolutno sinhronizovani na svim nivoima. Između njih nije bilo napetosti, naprotiv - komunikacija je svakodnevna, uz razumevanje, po svim pitanjima i u potpunosti.

Fudbaleri Bredli de Nojer i Lazar Tufegdžić dovedeni su na zahtev Saše Ilića. Stanislava Šopova, kao perspektivnog mladog Bugarina, uprava je ponudila treneru što je on odobrio. Danilo Asprilja nije opcija za CSKA. Fudbaler je ponuđen klubu, ali trener nije odobrio transfer.

Na zahtev Saše Ilića, klub čini sve da dovede još dvojicu novih igrača. I dalje na zahtev Saše Ilića, u toku su pregovori o raskidu ugovora sa trojicom fudbaleraigrača."

CSKA iz Sofije odradio je pripreme u Austriji. Trener Saša Ilić dao je slobodna dva dana igračima, a on se trenutno nalazi u Srbiji. CSKA prvu utakmicu u sezoni igra 10. jula kod kuće protiv ekipe Arda od 21.00 čas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track