TUČA I HAOS OBELEŽILI LALATOVIĆEV DEBI: Borac slavio, ali su LEŠINARI napravili PAKAO na tribinama! VIDEO
Foto: Printskrin

Sukob na tribinama

TUČA I HAOS OBELEŽILI LALATOVIĆEV DEBI: Borac slavio, ali su LEŠINARI napravili PAKAO na tribinama! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Borca iz Banja Luke savladali su u Modriči Toršavn sa 2:0 (1:0) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Strelci su bili Benjamin Tatar i Nedeljko Piščević.

Bio je ovo debi Nenada Lalatovića na klupi Borca u zvaničnoj utakmici i prva pobeda.

Međutim, ovaj meč se neće pamtiti samo po trijumfu Banjalučana. Na stadionu "Milan Jelić" u Modriči se okupilo oko 2.000 navijača. Nekoliko stotina navijača Borca, popularni "Lešinari", učestvovalo je u haosu na tribinama sredinom prvog poluvremena.

Vesti s mesta dešavanja su različite. Jedne informacije govore da su se Lešinari potukli međusobno, a druge da je došlo do sukoba sa policijom. Incident se desio u prvom poluvremenu i trajao je nekoliko minuta, a tokom nemilih scena susret nije bio prekidan.

"Srećan sam što je prva utakmica na klupi Borca bila uspešna. Pobedili smo tvrd tim, nije bilo jednostavno, nije se lako nositi u vazdušnim duelima. Zasluženo smo pobedili, postigli smo dva gola, čeka nas u gostima još teža utakmica, putovaćemo 3.000 kilometara, ali zaslužujemo drugo pretkolo. Napravili smo dobre izmene, ali teško je igrati kroz sredinu gde oni preskaču igru i više se vodila borba u vazduhu, mogu biti zadovoljan sa celim timom, ne bih nikoga izdvajao. Znali smo u svakom trenutku šta smo hteli, dobro smo se nosili, mogli smo dati i treći gol", kazao je vidno prezadovoljni Lalatović za ArenuSport.

Revanš susret igra se za sedam dana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track