ENGLEZI ISMEJALI PONUDU ČELSIJA ZA RONALDA! Evo koji im je donedavni fudbaler Partizana poslužio da se što više narugaju!
Foto: Starsport

potcenjivački

ENGLEZI ISMEJALI PONUDU ČELSIJA ZA RONALDA! Evo koji im je donedavni fudbaler Partizana poslužio da se što više narugaju!

Fudbal -

I dalje traje saga oko narednog kluba jednog od najboljih fudbalera u istoriji Kristijana Ronalda!

Slavni portugalski fudbaler je odlučio da napusti Mančester junajted, jer nisu izborili plasman U Ligu šampiona, a nije se pojavio ni na pripremama "crvenih đavola" za novu sezonu.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/RODRIGO ANTUNES

Britanski “Dejlistar” navodi da Čelsi navodno sprema, kako posebno ističu “uvredljivu” ponudu od 14 miliona funti za Ronalda, koji ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna naredne godine.

Britanski list tvrdi da je ponuda Čelsija jadna i da je čak manja od obeštećenja koje je Liverpul platio Benfiki za srpskog napadača Lazara Markovića, koje je iznosilo 20 miliona funti. Karijera Markovića je na nizbrdici, pa se još ne zna gde će uopšte otići posle povratka u Partizan i sezone bez trofeja!

Pored Čelsija, za Ronalda su navodno zainteresovani Bajern iz Minhena i Napoli, ali ovi klubovi nisu u mogućnosti da za nedeljnu platu portugalskom fudbaleru izdvoje čak 480.000 funti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track