VLAHOVIĆ STIGAO NA TRENINGE, NAVIJAČI JUVENTUSA U TRANSU: Kada se pojavio Srbin opselo ga na stotine fanova za selfi i autogram
Foto: Printscreen/Twitter/JuventusFC

ludnica u torinu

VLAHOVIĆ STIGAO NA TRENINGE, NAVIJAČI JUVENTUSA U TRANSU: Kada se pojavio Srbin opselo ga na stotine fanova za selfi i autogram

Fudbal -

Prava pomama za napadačem u trening centru kluba iz Torina

Dušan Vlahović definitivno je najveća zvezda u Juventusu. Srpski reprezentativac pojavio se na treningu kluba i izazvao pravi delirijum među navijačima "bjanko-nera".

Dušan Vlahović
foto: Printskrin/Tviter

Zvanična tviter stranica Juventusa pozdravila je Vlahovića rečima:

- Lepo je videti te ponovo Dušane!

Dušan Vlahović dobio je nedelju dana više odmora od strane kluba i trenera Masimiljana Alegrija u odnosu na druge igrače. Razlog je povreda prepona i oporavak koji je trajao do juče. Upravo zbog zdravstvenih problema Vlahović nije igrao na nedavnim mečevima Lige nacija za "orlove". Snažni centarfor propustio je mečeve protiv Slovenije, Norveške i Švedske.

Dušan Vlahović se od povrede oporavljao u Srbiji, individualno se pripremao i oporavljao kod kondicionog trenera Andrije Milutinovića i to u društvu saigrača iz reprezentacije Srbije Dušana Tadića, Nikole Milenkovića, Matije Nastasića. ali i legendarnog golmana Italije Đanluiđija Bufona.

Dušan Vlahović
foto: Printskrin/Tviter

Navijači Juventusa su Vlahovića dočekali sa oduševljenjem. Juče uveče u Torino je stigao Anhel Di Marija, danas je izašao pred navijače, a u toku dana proći će lekarske preglede i biti predstavljen kao veliko pojačanje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track