MITROVIĆ ČEKA KUMA U LONDONU, KONAČNO ĆE IGRATI ZAJEDNO: Hoće li Fulam napraviti dogovor sa Kristal Palasom? Sve je otvoreno!
Foto: Starsport

bilo bi lepo

MITROVIĆ ČEKA KUMA U LONDONU, KONAČNO ĆE IGRATI ZAJEDNO: Hoće li Fulam napraviti dogovor sa Kristal Palasom? Sve je otvoreno!

Fudbal -

Transfer u najavi o kojem se šuška u Londonu

Luka Milivojević imao je turbulentnu sezonu u Kristal palasu. Ovo leta mogao bi da promeni sredinu posle pet godina od dolaska na stadion "Krejven kotidž".

Luka Milivojević
foto: EPA

Sportski menadžment Fulama raspituje se za Luku Milivojevića i voleli bi da ga vide u svojim redovima ovog leta. Prvi napadač Fulama Aleksandar Mitrović je kum sa Lukom Milivojevićem i ukoliko dođe do transfera njih dvojica će po prvi put zaigrati zajedno za jedan klub, pošto su dosad bili partneri u srpskoj fudbalskoj reprezentaciji.

Luka Milivojević (31) iza sebe ima sezonu za zaborav, pošto je bio u drugom planu kod trenera Patrika Vijere. Dotad, Srbin je bio kapiten i jedan od najboljih igrača Kristal palasa kod menadžera ser Roja Hodžsona, koji ga je i doveo u Premijer ligu iz Olimpijakosa u januaru 2017. godine.

Luka Milivojević, Aleksandar Mitrović
foto: Starsport

Luka Milivojević, nekadašnji miljenik navijača, prošle sezone upisao je samo 15 utakmica za Kristal palas, engleski mediji su pisali da je nezadovoljan i da želi transfer. Za njega se raspitivala Valensija, a onda i bivši klub Olimpijakos, ali je izgleda daleko izvesnija varijanta da ostane u Londonu. Vrlo je moguće da zaigra uz kuma Aleksandra Mitrovića za Fulam. posebno što je ušao u poslednju godinu ugovora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track