STRAŠAN DEBI LUKE JOVIĆA ZA FIORENTINU! OVO JE NEVEROVATNO: Srbin na prvoj utakmici za Violu DAO ČETIRI GOLA (VIDEO)
Foto: Profimedia

debi iz snova

STRAŠAN DEBI LUKE JOVIĆA ZA FIORENTINU! OVO JE NEVEROVATNO: Srbin na prvoj utakmici za Violu DAO ČETIRI GOLA (VIDEO)

Fudbal -

Srpski reprezentativac postigao četiri pogotka za nepunih pola sata na kontrolnom meču sa Real Vićencom!

Luka Jović tek što je obukao dres Fiorentina, a na prvom kontrolnom meču je već dao već četiri gola u novom klubu. Srbin se priključio ekipi iz Firence po dolasku iz madridskog Reala, pa je već stigao i da zaigra i u prijateljskoj utakmici. Prvi pogodak u ljubičastom dresu postigao je iz penala na testu protiv Real Vićence, da bi kasnije dao još tri i to za nepunih pola sata!

On se sa bele tačke upisao u strelce u 56. minutu, a to je bila samo uvertira u ono što predstoji! Već u 68. minutu susreta Srbin je postigao drugi pogodak na meču, da bi desetak minuta kasnije i definitivno kompletirao het-trik. Četvrti put je Jović zatresao mrežu u 84. minutu!

Luka Jović
foto: Profimedia

Kakav početak za nekadašnjeg fudbalera Real Madrida, bolje nije moglo da počne. U Firenci je nekada vladala prava euforija zbog Dušana Vlahovića, koji je zimus postao najveći izdajnik kluba, pa mu je čak prećeno da će goreti u "Danteovom paklu", ali sada se navijači Fiorentine ponovo raduju golgeterskim umećem drugog Srbina - Luke Jovića.

Meč je završen sa ubedljivih 7:0 u korist Fiorentine, a pored Jovića u strelce su se upisali još trojica fudbalera. Mrežu Reala Vićence je u 40. minutu meča načeo Nikolas Gonsales, samo dva minuta kasnije pogodio je mladi Nikolo Peroci, dok je između prvog i drugog pogotka Jovića pogodio i Džonatan Ikone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track