ZVEZDA JE SPREMILA IZNENAĐENJA ZA NAVIJAČE: Nagradna igra za sezonce, karte za Kolubaru u prodaji
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svi na stadion

ZVEZDA JE SPREMILA IZNENAĐENJA ZA NAVIJAČE: Nagradna igra za sezonce, karte za Kolubaru u prodaji

Fudbal -

Mnogo lepih akcija na Marakani

Crvena zvezda je i pred ovaj vikend spremila razna iznenađenja za svoje navijači. Klub organizuje nagradnu igru za vlasnike sezonskih ulaznica, dok se karte za meč protiv Kolubare u subotu danas puštaju u prodaju.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezda organizuje veliku nagradnu igru za vlasnike sezonskih karata! Svako ko do 18. jula 2022. godine, tačnije do žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, postane sezonac će učestvovati u nagradnoj igri čiji pobednik će imati priliku da sa Zvezdom ide na prvo evropsko gostovanje, sa osobom po izboru!

Sa druge strane, fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 20.00 časova ugostiti Kolubaru u okviru drugog kola Superlige Srbije. Karte za taj meč biće danas puštene u prodaju, od 12.00 časova kreće onlajn prodaja, dok će blagajna raditi u petak od 10.00 do 19.00 časova, kao i subotu od 12.00 do početka utakmice.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Cene karata su sledeće: 300 dinara (severna tribina), 400 dinara (istočna), 500 dinara (zapadna), 1.000 dinara (VIP zapad), 2.000 dinara (VIP 1 i VIP 2), 3.000 dinara (VIP galerija).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track