ZVEZDA GA JE ZVALA DVA PUTA, A ON SADA ODLAZI U RUSIJU: Krasnodar se otvorio, TSC bi mogao da zaradi neverovatnih 2.500.000 evra
Foto: Starsport

vredan posao

ZVEZDA GA JE ZVALA DVA PUTA, A ON SADA ODLAZI U RUSIJU: Krasnodar se otvorio, TSC bi mogao da zaradi neverovatnih 2.500.000 evra

Fudbal -

Snažni fudbaler pred transferom karijere

Mihajlo Banjac, jedan od najboljih fudbalera Superlige, na pragu je transfera u Krasnodar. I to za sedmocifrenu sumu, koja garantuje najveći posao u istoriji fudbalskom kluba TSC.

Mihajlo Banjac
foto: Www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je dva puta zvala Mihajla Banjca, jednom dok je igrao za Inđiju, drugi put dok je bio član TSC. Oba puta transfer nije realizovan. TSC je u januaru tražio okruglo 1.000.000 evra od Crvene zvezde koja je nudila 300.000 evra i procente. Momka iz Novog Sada tada su pratili češka Slavija i mađarski Ferencvaroš.

Mihajlo Banjac
foto: www.crvenazvezdafk.com

Čini se da je Krasnodar pomerio sve granice svojom neverovatnom ponudom. Prema pisanju Sportskog žurnala Rusi klubu iz Bačke Topole nude 1.600.000 evra fiksno na račun za Mihajla Banjca, dok bi uz bonuse ta cena mogla da naraste i do 2.500.000 evra. Plus, TSC bi imao i 20 odsto od naredne prodaje.

Mihajlo Banjac ima 22 godine, igra na poziciji centralnog veznog. Izrazito je snažan i visok 186 centimetara. Služi se levom nogom, a ugovor sa TSC ima do juna 2024. godine.

Mihajlo Banjac
foto: Starsport

Ukoliko TSC realizuje transfer sa Krasnodarom, prodaja Mihajla Banjca biće ubedljivo najbolji posao koju je uradio klub. Prethodni rekord držao je Nenad Lukić koji je za 300.000 evra otišao u mađaraski Honved, dok je Vladimir Silađi za 150.000 evra napravio transfer u Gangvon iz Južne Koreje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track