MESIJU SAMO MUNDIJAL U GLAVI: Argentinac ne želi da priča o novom ugovoru!
Foto: Profimedia

KATAR 2022

MESIJU SAMO MUNDIJAL U GLAVI: Argentinac ne želi da priča o novom ugovoru!

Fudbal -

Mesi će posle Svetskog prvenstva razgovarati sa upravom Pari Sen Žermena o ugovoru

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi neće razgovarati sa upravom kluba o novom ugovoru sve dok se ne završi Svetsko prvenstvo u Kataru.

Uprava pariskog kluba nedavno je izrazila želju da produži ugovor sa Argentincem najmanje na još godinu dana, do 2024. godine, preneo je danas Skaj.

Prvobitni predlog Mesiju 2021. godine, kada je još bio igrač Barselone, bio je ili trogodišnji ugovor ili dvogodišni, uz mogućnost nastavka saradnje na godinu dana. Mesi je potpisao dvogodišnji ugovor.

Pari Sen Žermen želi da počne novi ciklus sa novim trenerom Kristofom Galtjeom, koji je nedavno zamenio otpuštenog Maurisija Poketina i želi od Mesija najbolji fudbal. Argentinac je rekao da će ostati do kraja ugovora, ali se očekuje da će imati brojne ponude sledećeg leta, uključujući i iz američke MLS.

Leo Mesi
foto: Profimedia

Takođe i iz njegovog bivšeg kluba Barselone se moglo čuti da se isčekuje povratak Mesija, kada klub bude u boljoj ekonomskoj situaciji.

Mesi želi dobru sezonu u klubu kako bi što spremnije dočekao Svetsko prvenstvo u Kataru, koje bi moglo da bude njegovo poslednje u karijeri. Mundijal će se održati od 21. novembra do 18. decembra.

On će o budućnosti u klubu razmišljati u januaru, kada mu ostane šest meseci ugovora i kada bude mogao da pregovara i sa klubovima izvan Francuske

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track