BRAZILAC IZGUBIO ŠEST KILOGRAMA NA MEČU I POPIO 30 LITARA VODE: Neverovatne stvari desile su se Hulku tokom utakmice
Foto: EPA

da li je realno

BRAZILAC IZGUBIO ŠEST KILOGRAMA NA MEČU I POPIO 30 LITARA VODE: Neverovatne stvari desile su se Hulku tokom utakmice

Fudbal -

Čuveni fudbaler imao porblema sa znojenjem i dehidracijom

Nekadašnji reprezentativac Brazila Hulk tokom revanš meča osmine finala Kupa između njegovog Atletika Mineira i Flamenga (2:3) smršao je šest kilograma. Uz tomorao je da popije 30 litara vode kako bi uspeo da da uzorak za doping kontrolu.

Hulk
foto: EPA

Nekadašnji fudbaler Porta i Zenita uvek je tokom karijere kuburio sa kilogramima. Međutim, ovakve stvari mu se nikada nisu desile u karijeri.

- Otkako sam došao u Atletiko, ovo je utakmica u kojoj sam najviše dehidrirao. Izgubio sam šest kilograma. Umoran sam. Ostao sam ovde četiri sata i popio 30 litara vode. Na početku sam imao 97 kilograma, a završio sa 91 - izjavio je Hulk, a preneli brazilski mediji.

Kako se mučio da da uzorak za doping kontrolu, Hulk je ostao na stadionu nekoliko sati nakon što je ekipa otišla, pa je otputovao u Belo Orizonte privatnim avionom.

Flamengo je posle poraza u prvom meču (2:1) savladao Atletiko Mineiro na svom terenu sa 2:0 i plasirao se u četvrtfinale Kupa Brazila.

Hulk
foto: Pritnscreen/Instagram

Brazilac je Atletiko Mineiro pojačao prošle godine i odmah doprineo osvajanju titule prvaka Brazila, prve za tim iz Belo Orizontea posle 50 godina čekanja. Mediji su osudili Hulka, pošto je rošle godine ostavio supurugu sa njihove troje dece i oženio se njenom bratanicom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track