"TO MI JE SAN IZ DETINJSTVA": Meridian vodi Predraga na Svetsko prvenstvo! (VIDEO)
Foto: Promo

"TO MI JE SAN IZ DETINJSTVA": Meridian vodi Predraga na Svetsko prvenstvo! (VIDEO)

Fudbal -

Početak svakog meseca u Meridianu je poseban, a upravo tako bilo je i na startu jula.

Promocija IGRAJ ZA KATAR dobila je epilog “treće runde” – još jedan putnik za Katar je Predrag iz Beograda, koji je tokom juna učestvovao i zasluženo osvojio kompletan paket za Svetsko prvenstvo koje nas očekuje u novembru.

Predrag je za 30 dana uspeo da sakupi 129 poena i tako obezbedio svoje mesto na spektaklu kao što je planetarni šampionat u fudbalu.

- Osećaj je divan. Prvi put da ću gledati reprezentaciju uživo na Svetskom prvenstvu To mi je želja iz detinjstva. Presrećan sam – rekao je Predrag u razgovoru sa voditeljkom Jovanom Guzijan i tom prilikom otkrio kako je izgledala njegova taktika:

- “Gurao sam se” malo u maju mesecu, bio sam peti-šesti i tada sam shvatio da sam zakasnio. Spremio sam taktiku i u junu krenuo od početka. Odmah sam poveo i disciplinovano, do kraja, držao situaciju pod kontolom. Bilo je teško, igrači su jaki – ističe srećni dobitnik.

Ostatak razgovora možete pogledati u nastavku, a ukoliko i vi želite da učestvujete u najvećem takmičenju do sad – nastavite da čitate tekst.

Kako da osvojite kartu za Svetsko prvenstvo i put u Katar?

Za početak, sve što je potrebno – registrujte se na sajtu Meridian ili putem mobilne aplikacije, a tom prilikom ćete osvojiti i fantastičan bonus dobrodošlice.

Svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 1.000 RSD bonusa za online i uživo kladjenje.

Nakon toga možete se priključiti takmičenju i uživati u online kladjenju, slot igrama, kao i svim drugim izazovima koje vam donosi Meridian!

Ako se do sada niste upoznali sa sistemom takmičenja - evo osnovnih informacija:

Takmičenje se sastoji iz dnevnih promocija, a svaka donosi određeni broj poena za prvih deset rangiranih igrača. Poeni iz dnevnih promocija se sabiraju, a presek se pravi na kraju meseca.

Igrač koji u toku meseca ostvari najviše poena osvaja glavnu nagradu – put na Svetsko prvenstvo u Katar!

Naravno, to nisu jedini nagrade, jer vas čekaju i fantastični bonusi za online kladjenje, kao i poklon spinovi, tako da je dobitak zagarantovan!

Tabele sa dnevnim i mesečnim rang listama biće vidljive u okviru kalendara Igraj za Katar, a ažuriraće se svakog dana do 12h.

Dakle, nema laži - nema prevare!

Srećno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja