NAPREDAK NE ZNA ZA POBEDU: Loš start Kruševljana, samo bod iz dva kola!
Foto: Fk . Napredak

Napredak remizirao sa Voždovcem u Kruševcu

NAPREDAK NE ZNA ZA POBEDU: Loš start Kruševljana, samo bod iz dva kola!

Fudbal -

Napredak je najavljivao i želeo pobedu protiv Voždovca, ali se utakmica završila nepopopularnim rezultatom i bez golova (0:0).

Podeli plena pod Bagdalom sigurno su zadovoljniji beogradski Zmajevi.

Napredak je imao nekoliko sjajnih prilika u prvom poluvremenu protiv Voždovca, ali je nesavladiv bio golman beogradskih Zmajeva Krunić. Gosti su imali dva pokušaja u prvom poluvremenu - Setoka u 11. i Mijailovića u 36. minutu, kada je Petrić uspešno odbranio svoj gol i to je od njih bilo sve.

Puleni trenera DušanaĐorđevića su imali više od igre, stvorili nekoliko dobrih prilika. U 17. minutu je Bolha dijagonalom uposlio Stefana Jovanovića, a on centrirao na drugu stativu, pravo na glavu Čečariću, koji je pravovremeno skočio i – pogodio stativu. Samo minut kasnije, ponovo je šutirao Čečarić, ali je Krunić bio na pravom mestu i uspešno odbranio.

Zapaženi Krstić je u 25. minutu odlično izveo slobodan udarac, lopta je išla pod prečku, ali još jednom seistakao golman gostiju i Napredak je imao još jedan korner. Posle centaršuta Stefana Jovanovića u 34. minutu, loptu je prihvatio Vukajlović i šutirao pored gola. Poslednja šansa za vođstvo Čarapana u prvom poluvremenu bila je u 37. minutu, kada je Šarić uputio pas za Čečarića, usledila je asistencija za Bolhu, koji je promašio, za malo.

U drugom poluvremenu prva šansa za domaćina viđena je u 49. minutu. Krstić je uposlio Bolhu, koji je poslao loptu u prazan prostor, u koji je utrčavao Đorđe Jovanović, ali stigao je da ga omete Damjanović i opet korner. Nova šansa za vođstvo se ukazala u 65. minutu. Krstić je iz slobodnog udarca, koji je praktično bio skraćeni korner, šutirao direktno u gol, ali još jednom se isprečio Damjanović i otklonio opasnost po svoj gol.

U odnosu na prvi deo, tempo je, zatim, opao, iako su u finišu utakmice obe ekipe pokušavale da stignu do pobede, ali golova nije bilo i Zmajevi su još jednom ostali neporaženi.

Ž. M./ Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track