VELIKI JE NEMANJA MATIĆ, STVARNO VELIKI: Srbin ustupio svoj broj Dibali! Svi u Romi oduševljeni potezom našeg fudbalera
Foto: www.asroma.com, Profimedia

šmeker

VELIKI JE NEMANJA MATIĆ, STVARNO VELIKI: Srbin ustupio svoj broj Dibali! Svi u Romi oduševljeni potezom našeg fudbalera

Fudbal -

Nemanja Matić je ljudska i fudbalska veličina! Potvrdio je to Srbin ovih dana u Romi, pošto je napravio ustupak prema mladog Paoli Dibali.

Nemanja Matić
foto: www.asroma.com

Naime, Nemanja Matić je po dolasku u redove "Vučice" zadužio dres sa brojem 21, a onda je posle dve nedelje stigao u Rim i Paolo Dibala. Mlađi Argentinac stigao je kao veliko pojačanje iz Juventusa. Odmah se pojavio problem, jer je dres sa brojem 21 bio zauzet.

Paolo Dibala
foto: Profimedia

Čak se u celu priču uključio i legendarni Frančesko Toti, koji je poručio da njegova "desetka" može da se vrati u upotrebu i da Paolu Dibali. Polemiku i nepotrebnu tenziju prekinuo je Nemanja Matić koji je ustupio dres sa brojem 21 Argentincu i zadužio "osmicu".

Ovaj potez Nemanje Matića naišao je na odobrenje svih u Romi, posebno navijača, ali i italijanske javnosti. Mediji su taj gest ocenili kao šmekerski i pokazatelj koliko je zreo i odgovoran Nemanja Matić kao fudbaler.

Argentinac Paolo Dibala danas je potpisao ugovor sa Romom koji će važiti do leta 2025. godine, a mediji pišu da će mu godišnja plata iznositi 4.500.000 evra uz određene bonuse sa kojima bi ta suma narasla i do čitavih 6.000.000.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track