ŠPANAC U DRESU VOJVODINE, DA LI JE MOGUĆE: Radi se o ozbiljnom igraču, koči ga veliko obeštećenje
Foto: Shutterstock, Printscreen

pojačanje u najavi

ŠPANAC U DRESU VOJVODINE, DA LI JE MOGUĆE: Radi se o ozbiljnom igraču, koči ga veliko obeštećenje

Fudbal -

Vojvodina dodatno želi da ojača igrački kadar, a na listi pojačanja ovog leta je Španac Luis Fernandez. "Desetka" Visle iz Plocka velika je želja trenera Milana Rastavca.

Milan Rastavac
foto: Dado Đilas

Prvi čovek novosadskog superligaša Dragoljub Zbiljić najavio je velike ambicije kluba u novoj sezoni. Angažovani su Nemanja Nikolić, Radomir Milosavljević, Lazar Carević reprezentativac Crne Gore, kao i stranci Iv Baraj i Mamadu Traore. Kao što smo napisali, nova meta je Luis Fernandez.

Španac ima 28 godina i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, klasična "desetka". Član je poljskog kluba Visla iz Krakova, za kojeg ga veže ugovor do sledećeg leta. Njega je upravi kluba preporučio trener Milan Rastavac, jer ga odlično poznaje iz prvenstva Grčke, pošto ga je trenirao u ekipi Asteras.

Luis Fernandez
foto: Printskrin/Jutjub

Luis Fernandez ponikao je u Deportivu iz La Korunje, igrao za nekoliko španskih klubova, te se pored Asterasa i Visle okušao i u Saudijskoj Arabiji. Vojvodina želi Španca, ali se o mogućem transferu pitaju i Poljaci. Igrač je prema Transfermarktu procenjen na 300.000 evra i verovatno je da menadžment Visle ne bi išao ispod te sume, a to je prilično veliki novac za Novosađane.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track