NEVEROVATNE SCENE I HAOS NA MEČU ČUKARIČKOG: Navijač U PAPUČAMA ULETEO NA TEREN, jurila ga petorica i JEDVA su ga uhvatili! VIDEO
Foto: FK Čukarički

LUDILO

NEVEROVATNE SCENE I HAOS NA MEČU ČUKARIČKOG: Navijač U PAPUČAMA ULETEO NA TEREN, jurila ga petorica i JEDVA su ga uhvatili! VIDEO

Fudbal -

Čukarički je razbio Rasing u Luksemburgu, a nakon meča je jedan navijač uleteo na teren i pravio šou bežeći od obezbeđenja.

Specijalni izveštač Kurira iz Luksemburga: Miloš Bjelinić

Beogradski tim je prišao na mali korak do plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija pošto je rezultatom 4:1, uz spektakularne golove, pobedio kao gost u prvoj utakmici drugog kola.

Nakon što je sudija označio kraj meča, viđena je neverovatna scena!

Jedan navijač, a nije ih bilo puno na utakmici na stadionu "Luksemburg", uleteo je na teren i očigledno iznenadio pripadnike obezbeđenja koji su se pošteno namučili da ga uhvate.

Petorica su ga jurila, a navijač, koji je inače bio u papučama, "fintama" je uspeo da ih izbegne i oduševi one koji su još bili na stadionu.Pogledajte kako je sve to izgledalo:

00:41

Navijač uleteo na teren i pravio cirkus na utakmici Čukaričkog

Ipak, došao je kraj njegovoj predstavi kada se jedan pripadnik obezbeđenja bacio da bi ga oborio. Usledili su zvižduci nezadovoljnih navijača.

Tom prilikom su nastale i ove spektakularne fotografije:

1 / 7 Foto: FK Čukarički

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track