BOGATA PONUDA ZA MILENKOVIĆA: Slavni italijanski klub odrešio kesu, daje mu ugovor na PET godina vredan 12.500.000 evra!
Foto: EPA

blizu je

BOGATA PONUDA ZA MILENKOVIĆA: Slavni italijanski klub odrešio kesu, daje mu ugovor na PET godina vredan 12.500.000 evra!

Fudbal -

Inter je ponudio Nikoli Milenkoviću (24) petogodišnji ugovor vredan 12.500.000 evra. Srpski reprezentativac i dosadašnji defanzivac Fjorentine, imao bi u Milanu godišnja primanja od 2.500.000 evra.

Nikola Milenković
foto: EPA

Praktično, dogovor između dve strane je postignut, a zadovoljan je i klub iz Firence, pošto bi na račun obeštećenja inkasirao sumu između 15 i 20.000.000 evra. Fali Ramadani, agent Nikole Milenkovića, u završnim je pregovorima sa Interom i mladi Srbin bi uskoro trebalo da se stavi na raspolaganje treneru "nero-azura" Simoneu Inzagiju.

Međutim, posao Interu mogao bi da pokvari Juventus koji je takođe zainteresovan za Nikolu Milenkovića. Međutim sportski menadžment kluba iz Firence više je rad da sarađjuje sa Interom. Mladi defanzivac ponikao je Partizanu, odakle je 2017. godine prešao u Fjorentinu, u transferu vrednom 5.100.000 evra.

Prošlog leta Nikola Milenković dovodio se u vezu sa Atletikom iz Madrida, Totenhemom i Vest Hemom. Ovog leta je odlučio da ostane u Seriji A, treba samo da izabere kom klubu će se prikloniti. Da li Interu, ili Juventusu...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track