MALO KOGA MURINJO VOLI KAO MATIĆA! Srbin otkrio nepoznate detalje: Žoze ga je za MANJE OD PET MINUTA ubedio da URADI OVO!
Foto: EPA/Manuel de Almeida

POŠTUJU SE

MALO KOGA MURINJO VOLI KAO MATIĆA! Srbin otkrio nepoznate detalje: Žoze ga je za MANJE OD PET MINUTA ubedio da URADI OVO!

Fudbal -

Fudbaler Rome, Nemanja Matić, rekao je da ga je trener Žoze Murinjo za pet minuta ubedio da potpiše ugovor sa tim klubom.

Srpski fudbaler je ovog leta kao slobodan igrač prešao u Romu, nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom.

"Posle Frenka Lamparda, ja sam vezni igrač koji je odigrao najviše utakmica kod Murinja. Ubedio me je za manje od pet minuta da pređem u Romu. Kada sam otišao iz Junajteda pozvao me je i odmah sam pristao", rekao je Matić za dnevnik "Mesađero".

Matić je svojevremeno sarađivao sa Murinjom u Čelsiju i Mančester junjatedu.

"Mo ima nešto dodatno što vas motiviše i što vas pokreće. Nikada nisam video da je zadovoljan, kad pobedi on već razmišlja o sledećoj utakmici. On je prvi gladan uspeha", dodao je tridesettrogodišnji fudbaler.

Matić je rekao i da je zadovoljan dolaskom Paula Dibale, koji je kao slobodan igrač iz Juventusa došao u rimski klub.

"On će doneti dodatni kvalitet potreban da napredujemo. Igrao sam protiv njega i znam koliko je to teško. Podseća me na Huana Matu iz najboljih dana, Matu koji je osvojio svetsko i evropsko prvenstvo sa Španijom", naveo je Matić.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track