MIHA IGRA UTAKMICU ŽIVOTA, UVEK JE BIO ROĐENI POBEDNIK: Supruga Arijana otkriva dobre vesti, fotkom nas je sve obradovala!
Foto: Printskrin/Instagram

ne daj se majstore

MIHA IGRA UTAKMICU ŽIVOTA, UVEK JE BIO ROĐENI POBEDNIK: Supruga Arijana otkriva dobre vesti, fotkom nas je sve obradovala!

Fudbal -

Zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića ide na bolje! Njegova supruga Arijana podelila je sa javnošću sjajne vesti, pošto je izvela svog supruga iz bolnice.

Arijana Mihajlović
foto: Pritnscreen/Instagram

Arijana Mihajlović objavila je dve fotografije na društvenim mrežama, na kojima se vidi da svog muža vozi u automobilu, uz ohrabrujuće reči:

- Pravac Kasteldebole!

A, Kasteldebole je sportski centar fudbalskog kluba Bolonja, čiji je Siniša Mihajlović trener. Pored nasmejane Arijane u automobilu se vidi Miha, sa kapom i u opremi Bolonje na putu ka treningu fudbalera.

Arijana Mihajlović istog dana postavila je još jednu zajedničku fotografiju sa svojim suprugom, uz divne reči:

- Našla sam ovu fotografiju u fioci .... Mnogo mi se sviđa!

Arijana Mihajlović, Siniša Mihajlović
foto: Printskrin/Instagram

Siniša Mihajlović je 2. jula izvršio prozivku fudbalera Bolonje, kada je nakratko prekinuo hemioterapije i izašao iz bolnice "Santa Orsoli", kako bi svojim igračima održao motivacioni govor pred početak nove sezone. Miha vodi borbu za život protiv leukemije, koja mu se ponovo vratila tokom proleća.

Podsetimo, Siniši Mihajloviću leukemija je prvi put dijagnostifikovana 2019. godine i tada se dugo borio sa njom. Pobedio je, a onda je 29. marta ove godine ponovo morao u bolnicu nakon što je u toku jedne utakmice osetio simptome bolesti. Otada je ne amedicinskim tretmanima, a prema vestima iz Italije prošao je novi ciklus hemioterapije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track